Vestfold rundt – søndag 25. mai | Åsgårdstrand Vestfold rundt – søndag 25. mai – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

20. mai, 2014 av Lisbeth

Vestfold rundt – søndag 25. mai

Til søndag går “Vestfold rundt” på sykkel av stabelen.

Still gjerne opp langs løypa og hei på deltagerne!

Alle løypene har start og mål i Lystlunden.

Vestfold Rundt 56 km, start ca kl. 11:45
Løypen går fra Horten til Nykirke, Kopstad, langs gamle E-18 til Barkåker (Gulli) og videre til Sem. Fra Sem går løypa via Jarlsberg, Tønsberg, Gauterød, Åsgårdstrand og inn til Horten. Løypen er ganske lik mellomrunden på 96 km, men du slipper den nordligste delen som bl.a. inneholder Holmestrandsbakken.

Vestfold Rundt 96 km, start ca kl. 11:30
Distansen er 96 km, og maksimaltiden er 6 timer. Løypen går fra Horten til Nyrkirke, Helland og Holmestrand. Ved Hof sykles det sørover mot Vivestad, Høyjord, Gravdal og videre mot Sem. Fra Sem går løypa via Jarlsberg, Tønsberg, Gauterød, Åsgårdstrand og inn til Horten. Løypen er ganske lik den lengste runden men du slipper turen opp Mossåsen og nedenom sørfylket (Lågen – Larvik – Sandefjord).

Vestfold Rundt 165 km, start kl. 10:00
Løypen følger den tradisjonelle ruten som går fra Horten til Holmestrand, Hvittingfoss, Larvik, Tjølling, Sandefjord, Stokke, Tønsberg, Kilen, Ilebrekke, Åsgårdstrand og inn til Horten. Pga. E18 motorveien på Kopstad tar vi til høyre på Nykirke og kjører en lokal vei frem til Helland, hvor man så kobler på den gamle E18 inn mot Holmestrand.

 

God tur!

VestfoldRundt2

Legg igjen en kommentar