Takk fra “See Norway” | Åsgårdstrand Takk fra “See Norway” – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

15. januar, 2014 av Lisbeth

Takk fra “See Norway”

Brev til Åsgårdstrand portalen onsdag 15. januar:

Hallo,

Jeg finner ingen e-postadresse til Naustet Pub på disse sidene, men jeg har forstått at det har blitt publisert en link på pub’ens Facebooksider som fører til ‘SeeNorway’s foto-reportasje fra Åsgårdstrand. Og siden portalens navn synes å gå igjen hos de forskjellige annonsørene, så ser jeg ikke bort fra at det er nettopp dere jeg bør takke? Men om det er den nye eierne (Jim & Nina) så vil jeg sette pris på at du formidlet en varm takk for den ‘drahjelpen’ vi dermed fikk.

Jeg prøvde også å få Thon til å tre støttende til med en link, for jo større interesse for Åsgårdstrand vi greier å generer i fellesskap, jo bedre for alle, men jeg tror ikke de våknet til tanken sånn på sparket? Jeg kan fortelle at siden i går ettermiddag så har denne reportasjen blitt løftet av ikke mindre enn 1417 mennesker (regnet i skrivende øyeblikk) og det er foreløpig ingen tegn til at interessen skal dale med det første.

Ellers finnes det jo kanskje andre aktører med egne hjemmesider som er avbildet i reportasjen og muligheten til å ‘henge seg på’ er vel fortsatt til stede, men da tror jeg de skal være raske. Og en slik handling (ny link) vil antagelig kunne forlenge interessen for Åsgårdstrand for alle? Men altså: Tusen takk for all hjelp, og så håper jeg mine bilder kan bidra til forhøyet interesse for byen!

mvh
Svein By
SeeNorway.wordpress.com

——————————–

Portalen svarte følgende:

Hei Svein,

Så flott!!!
Men det er nok Frode Stangeby på Facebook du kan takke 🙂
Skal sende han beskjeden din…

Vennlig hilsen
Åsgårdstrand portalen

Legg igjen en kommentar