Bakkenteigen – Muldvarpen, søndag 17/3 kl. 15:00 | Åsgårdstrand Bakkenteigen – Muldvarpen, søndag 17/3 kl. 15:00 – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

15. mars, 2013 av Lisbeth

Bakkenteigen – Muldvarpen, søndag 17/3 kl. 15:00

Teater for hele familien!

Alle barn kjenner historien om den stakkars Muldvarpen som plutselig får en stor og ekkel bæsj midt opp på hodet. Slikt kan man ikke finne seg i! Noe så frekt!

Og da begynner jakten på synderen. Er det den sinte haren? Den glade grisen? Den forelskede geita? Eller kanske hesten med verdens største selvtillit som kan ha vært så frekk? Eller kanskje er det noen helt andre? Muldvarpen må etterhvert be om hjelp fra fluene – verdens største møkkaeksperter – for å løse mysteriet……

Historien om den lille muldvarpen som ville vite hvem som hadde bæsjet på hodet hans, er blitt en av vår tids største barneboksuksesser.For første gang vises denne moderne klassikeren med bruk av live skuespillere i alle roller.

Bestill billetter her.

Legg igjen en kommentar