Bakkenteigen 9 & 10/11 – Nattens Dronning | Åsgårdstrand Bakkenteigen 9 & 10/11 – Nattens Dronning – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

9. november, 2012 av Lisbeth

Bakkenteigen 9 & 10/11 – Nattens Dronning

Etter premieren på NATTENS umusikalske DRONNING i september 2011 jublet både publikum og presse og forestillingen ble en braksuss som så langt er sett av over 30 000! Etter ekstraforestillinger på Chat Noir våren 2012 kan du nå oppleve den på en scene nær deg når forestillingen legger ut på turné høsten 2012!

På scenen står to av Norges fremste komedieskuespillere – Hege Schøyen og Jan Martin Johnsen. Opplev historien om overklassekvinnen som elsket opera, men som absolutt ikke kunne synge, til tross for at hun trodde nettopp det. En sann komedie som byr på strålende skuespillerprestasjoner, varme og humor!

Les mer og bestill billetter her

Legg igjen en kommentar