Åsgårdstrand kirke – utvidelse/tilbygg | Åsgårdstrand Åsgårdstrand kirke – utvidelse/tilbygg – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

29. august, 2012 av Lisbeth

Åsgårdstrand kirke – utvidelse/tilbygg

Prosjekt om utbygging av kirken i Åsgårdstrand har pågått en tid, og planen står nå foran en rammegodkjenning og anbudsrunde.

Det er snakk om et tilbygg i nord mot Kirkeveien og som skal erstatte gamle Menighetshuset. Prosjektet skal finansieres ved salg av Menighetshuset og innsamling av midler, men må forvente et begrenset låneopptak. Det ble i våres startet en giveraksjon for prosjektet med oppfordring til alle som verdsetter et kirkehus for framtiden. Aksjonsfolder med beskrivelse finnes i kirken og på Paletten.

Giveraksjonen har kommet godt i gang og vi takker dere som til nå er registrerte givere. Det oppfordres til fortsatt å støtte opp om saken som er presentert i egen aksjonsfolder (konto 2505 02 96582).

 

Les mer om planene og se bilder i pdf’n under…

0812_Kirke_utbygging

 

Legg igjen en kommentar