Åsgårdstrand Portalen får besøk | Åsgårdstrand Åsgårdstrand Portalen får besøk – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

12. april, 2012 av mir

Åsgårdstrand Portalen får besøk

På torsdag 12. april fikk vi i redaksjonen besøk av ‘Åsgårdstrand på tvers’. Under kan dere lese hva som ble skrevet om oss:

Åsgårdstrand på nett!

Dette blir moro, sier Nettportalens redaktør, Lisbeth Ramde. Firma mIrconsult ved Michael Råknes, har tatt oppdraget med å bygge opp Åsgårdstrand Nettportal, og er nå i sluttspurten med å teste ut funksjonalitet og mulige små kosmetiske endringer.

Nettportalen er teknisk klar til å kobles på nettet sier Michael Råknes. Men, de er alle glade for at de fortsatt har noen dager til før nylanseringen.

Dato for åpning er satt til tirsdag 24. april kl. 18:00.

Åsgårdstrand Nettportal har vært en idé siden 2008. Åsgårdstrand Velforening, hadde mange idéer, men først etter noen forsøk løsnet det etter en utarbeidet kravspesifikasjon som tok for seg teknikk, økonomi og administrasjon, kan Henning Lysell og Lisbeth Ramde fortelle. Teknikken, forteller Michael Råknes fra mIrconsult, er basert på responsiv design. Det vil si at nettsiden tilpasser seg medie den leses på, for eksempel PC skjerm, nettbrett eller smarttelefoner.

Konseptet, ja det er så enkelt bygget opp, forteller Lisbeth, at oppdateringer, endringer og nye innlegg gjøres veldig raskt. Vi har prøvkjørt i 1 uke nå, etter at mIrconsult leverte Åsgårdstrand Nettportal etter timeplanen og vi er storfornøyde.

Vi jobber nå intenst med å få inn stoff til de forskjellige sidene. Dersom annonsering kan være aktuelt for deg ber vi om at email nedenfor benyttes. Portalen vil ha følgende faner: nyheter/by/kunstnerbyen/badebyen/møtesteder/ foreninger/service-tjenester/butikker og hva skjer. Stoff fra de forskjellige lag og foreninger, næringsliv og tjenester kan være omfattende og siden alt er nytt, har vi vel måtte etterlyse litt, påpeker Lisbeth.

Men, det er fortsatt behov for bidrag fra dere Åsgårdstrandinger. Kom gjerne med kommentarer/endringer eller innlegg.

Vi har allerede på plass en e-post (post@asgardstrand.no), så kontakt oss gjerne.

Vi gleder oss veldig, så følg med og bli med på nettet under åpning av nettportalen avslutter nettportal redaktør Lisbeth Ramde.

Legg igjen en kommentar