’Leirskole’ for 7-klasse | Åsgårdstrand ’Leirskole’ for 7-klasse – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

14. mars, 2012 av Lisbeth

’Leirskole’ for 7-klasse

I mangel av kommunal leirskole, satte en gruppe foreldre seg ned for å få til en tur med 2 overnattinger for 7-klassetrinn på Åsgården skole. Her er noen ord fra turen skrevet av Vilde Ramde:

Første kveld på Borgen i Svarstad torsdag 8. mars startet med masse utelek. Men, kvelden kom rask og guttene fikk plass på hemsen og jentene i 1. etg. Vi avsluttet med noen spøkelseshistorier fra virkeligheten, som endte både med latter og gråt. Vi måtte tidelig i sengs, da vi skulle opp neste dag for å stå på ski.

Så var det tid for kveldens høydepunkt ’Disco’.Så kom fredagen og vi ble delt inn i 2 grupper, en på langrenn og en på slalåm. De som hadde valgt slalåm, deriblant meg, var i bakken kl. 10. Det var flotte kjøreforhold og anlegget var åpent kun for oss. Noen av klassekameratene mine hadde aldri stått slalåm, noe

de behersket uten problem etter få turer. Vi rakk både å spise matpakke, grille pølser og kose oss med kvikklunch, før vi var fornøyd etter 6 timer. Langrennsgruppa hadde også en flott tur med godt føre og grilling. Også her var det medelever som oppdaget nye talent. Noen var så ivrige at de ikke kunne vente til frokosten neste dag, før de måtte ut på ski. Etter endt tur kom vi hjem til nystekte vafler (nam-nam).

Kvelden startet rolig med kjøpe-pizza fra Snæx’n. Pizzan fikk vi spist opp fort, da det var mer viktige ting som måtte gjøres, oppdressing og sminking. Med ekstremt mye smågodt, 7 kilo, masse potetgull og egen diskjockey ble kvelden en suksess. Det ble gøy når gutta også kom ut på dansegulvet! Men, spesielt gøy var det når ’limbo’n var i gang. Selvfølgelig med gode premier til vinnerne!

Vi hadde opplevd så mye gøy, at det nesten var umulig å få sove. Vi grua oss litt til morgendagen, fordi da skulle vi dra hjem.
Turen hadde gått så utrolig fort.
Skulle gjerne blitt der noen uker til!

Hilsen
Vilde Ramde 7b

Legg igjen en kommentar